Директор держпідприємства Кіровоградщини хотів привласнити півмільйона

Середа, 15 вересня 2021 14:21

Повідомили про підозру директору одного із товариств  у вчиненні закінченого замаху на привласнення чужого майна, шляхом зловживання своїм службовим становищем, у великих розмірах. Про це mandarin-news повідомили в прокуратурі області.

За даними досудового розслідування, підозрюваний, діючи умисно, з корисливих мотивів, переслідуючи мету незаконного збагачення, розуміючи протиправність своїх дій вирішив привласнити грошові кошти належні державному підприємству ДКВС України в сумі понад півмільйона гривень. Вказану суму коштів керівник підприємства мав намір отримати у якості оплати за виконання сільськогосподарських робіт по обробітку землі, хоча у дійсності наміру на їх виконання не мав.

Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого управління  ГУНП в Кіровоградській області, оперативний супровід - УСР в Кіровоградській області ДСР Нацполіції України.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Фото: 18000

 

Прочитано 316 разів
Останнє редагування Середа, 15 вересня 2021 16:29
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+