ДТП у Кропивницькому: миттєва відплата та дівчина «у сорочці» (ФОТО)

Понеділок, 19 серпня 2019 09:20
ДТП у Кропивницькому: миттєва відплата та дівчина «у сорочці» (ФОТО) Фото: Погляд

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Кропивницькому лише диво врятувало молоду дівчину. Про це з місця подій повідомляє кореспондент mandarin-news.

За словами очевидців, чорний Volkswagen повертав на Космонавта Попова з вулиці Юрія Коваленка. Зі сторони Жадова цією вулицею мчав Mitsubishi Lancer (швидкість сягала 100 км\г). Побачивши попереду перешкоду у вигляді іномарки, що повертала, водій навіть не намагався загальмувати, в результаті чого його авто із силою зачепило зад Volkswagen, розбивши фару. Від удару той відкинуло на тротуар. Але найбільше постраждав сам винуватець ДТП – в результаті зіткнення «вистрелили» подушки безпеки та відключилася автоматика. За словами експертів, такий на перший погляд незначний ремонт вил’ється у добрячу копійку.

Мені пощастили, що я майже встиг завернути на вулицю Попова, – розповів кореспонденту водій постраждалого Volkswagen. – Поряд зі мною сиділа подруга, і якби ще доля секунди, удар прийшовся саме в її двері. Навіть уявити не можу, щоб тоді було.

На місці ДТП працювала поліція. Нині правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Прочитано 2227 разів
Останнє редагування Понеділок, 19 серпня 2019 09:36
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+