У Кропивницькому вперше відбулося засідання Госпітальної ради. ФОТО

П'ятниця, 23 лютого 2018 19:21

Сьогодні, 23 лютого у приміщенні медичного коледжу ім. Мухіна, відбулося перше засідання Госпітальної ради у Кропивницькому.

Учасники конференції обговорювали зміни, які очікуються у сфері охорони здоров`я.

Мета заходу – це діалог між усіма присутніми,  для максимально відкритої розробки багаторічних планів та реалізації системи медичної допомоги у своєму госпітальному окрузі.

До засідання Госпітальної ради у Кропивницькому приєдналися представники департаменту охорони здоров`я, управління охорони здоров`я, громадського сектору та представники Кіровоградської ОДА.

Під час свого виступу заступник голови ОДА Сергій Коваленко повідомив, що на розвиток сільської медицини Кіровоградщини виділено 136 мільйонів гривень.

«Ми побудуємо 22 нових лікарських амбулаторій  площею 300 кв метрів з житлом для лікаря, гаражем, автомобілем. Та ще 3 буде добудовано, тобто всього їх буде 25 на Кіровоградщині. Основна задача медичної галузі – зробити все, щоб мешканці області жили довше», - зазначив Сергій Коваленко.

Один із організаторів, повідомив, що громадськість, на жаль, не увійшла до цих госпітальних рад, хоча мала би бути.

«Сьогодні ми готуємо команду громадських активістів, які у кожному госпітальному окрузі долучаться до роботи таких рад та до формування нової медичної системи», -  повідомляє один з організаторів.

 

Прочитано 711 разів
Останнє редагування П'ятниця, 23 лютого 2018 19:21
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+