До дня волонтера у Кропивницькому провели благодійну акцію

Вівторок, 05 грудня 2017 11:49

5 грудня - Всесвітній День волонтера. У Кропивницькому на площі перед будинком міської ради сьогодні, відбулась передача гуманітарної допомоги від закладів, підприємств та установ представникам волонтерських організацій.

Вони повинні знати і відчувати нашу підтримку. Кожного дня вони борються за нашу країну, ризикують своїм життям. Хто як не військові заслуговують нашої уваги? Саме з такою думкою прийшла кожна людина на волонтерський захід підтримати АТОвців. 

Значну кількість коробок наповнених всім найнеобхіднішим - теплими шкарпетками, їжею та спеціальним одягом кропивничани принесли під стіни міської ради та завантажили для подальшої переправи у зону АТО.

Коробки із шкільних закладів та дитячих садочків видно з далеку - яскраво розмальовані, з найщирішими побажаннями і словами подяки. Діти також виявили свою підтримку у вигляді малюнків та поробок, які разом з усім іншим військові одержать на Сході країни. 

"Деякі люди кажуть, що мабуть досить малюнків військовим, у них і так їх вистачає. Але я не погоджусь з цим, адже кожен малюнок гріє душу і серце військового. Він нагадує про те, що його тут люблять, думають про нього і чекають додому ", - зазначила голова ГО "Серця матерів Кіровоградщини" Інна Колпак.

Також волонтерка зазначила, що подарунки, військовослужбовці, отримають до дня Св. Миколая.

Прочитано 489 разів
Останнє редагування Вівторок, 05 грудня 2017 14:32
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+