До Дня міста молодь підготувала три неординарні проекти у Кропивницькому

Четвер, 26 липня 2018 12:15

До Дня міста талановита молодь представила свої ідеї для розвитку обласного центру.

Вуличне піаніно, «Королева ночі»  та композиція із моху – це проекти, які будуть реалізовані за гранти Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артема Стрижакова у обласному центрі

Презентація проектів відбулася в понеділок, 23 липня, у залі обласного художнього музею. 

Автори – творчі молоді люди і активісти, які взяли участь у щорічному конкурсі Фонду.

1 місце – проект «Вуличне піаніно» (автор - Олександр Сорочан ) передбачає розташування фортепіано на вулиці Дворцовій біля «SHO» бару. Музичний інструмент планується розфарбувати І намалювати на ньому лиса. Кожен зможе сісти і зіграти, а також вперше спробувати свої музичні таланти.

2 місце – проект «Королева ночі» (автор - Карина Хван) передбачає створення люмінесцентного міні-муралу у районі кінотеатру «Зоряний». Удень пані спатиме, а уночі прокидатиметься і сяятиме.

3 місце – проект «Краса в простоті» (автор – Анастасія Галінська) передбачає створення графіті з моху на одній із стін у центральній частині міста. Це буде композиція з птахами.

За словами Артема Стрижакова, остаточне розташування арт-об'єктів ще буде визначатися разом з городянами, проте обласний центр отримає в подарунок три неординарних проекти вже традиційно до дня міста.

 

Прочитано 533 разів
Останнє редагування Четвер, 26 липня 2018 12:50
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+