Для мешканців Кропивницького «чорна п’ятниця» триватиме весь тиждень

Понеділок, 25 листопада 2019 16:45

Двадцять дев’ятого листопада в Українi розпочнеться «чорна п’ятниця» – клiєнти рiзних магазинiв можуть придбати товари за значно зниженою цiною. Втiм, найбiльше пощастило жителям та гостям Кропивницького – знижки розмiром вiд 50 до 70 вiдсоткiв вони можуть отримати протягом усього тижня, повiдомляє mandarin-news.

Зокрема, мережа магазинiв «Спортландiя» пропонує мешканцям обласного центру придбати спортивний одяг i взуття для всiєї родини. З 26 листопада по 1 грудня клiєнти торговельного закладу можуть придбати необхiднi товари за значно зниженими цiнами. В окремих випадках знижка може сягати до 70 вiдсоткiв.

Довiдка. Магазин «Спортландiя» розташований за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 27 (кiнотеатр «Зоряний»).

Такi самi знижки можуть отримати клiєнти мережi магазинiв «SportDiscounter», якi реалiзують спортивний одяг та взуття вiдомих свiтових брендiв.

Тiльки з 26 листопада по 1 грудня знижки до 70% на всi товари! – наголосили в адмiнiстрацiї мережi магазинiв.

Довiдка. Магазини «SportDiscounter» знаходяться за адресами:

  • вул. В. Перспективна, 53 (бiля «Сiльпо»),
  • вул. В. Перспективна, 53 («Сiльпо» 2-й поверх),
  • вул. Академiка Тамма, 1а («Критий ринок»).

Також добряче зекономити можуть вiдвiдувачi магазину «Columbia», який пропонує жителям та Кропивницького спортивний одяг та взуття для активного вiдпочинку. В перiод 26 листопада до 1 грудня вiдвiдувачi закладу можуть отримати знижки до 70%. Клiєнтам пропонують колосальний асортимент товарiв.

Довiдка. Магазин «Columbia» у Кропивницькому знаходиться за адресою: вул. Велика Перспективна, 38/34. (2 поверх, навпроти кiнотеатру "Зоряний").

Максимальнi знижки на улюбленi бренди отримають тi жителi мiста, якi завiтають до магазину «Максимум» за адресою: вул. Велика Перспективна, 53 (ТЦ "Сiльпо", 2-й поверх). Акцiя триватиме з 26 листопада до 1 грудня, обiцяють знижки до 70%.

Вже з вiвторка, 26 листопада, жителi обласного центру та його гостi можуть задешево придбати подарунки близьким, довгоочiкуване оновлення робочої технiки та аксесуари для гаджетiв. «Смачнi» знижки розмiром до 50% своїм клiєнтам пропонує магазин «Євротехнiка».

Увага! Тiльки з 26 листопада до 1 грудня знижки до 50% на всi групи товарiв, – наголосили в адмiнiстрацiї магазину.

Довiдка. Магазин Євротехнiка знаходиться за адресою: вул. Євгена Тельнова, 11/31.

Прочитано 1404 разів
Останнє редагування Понеділок, 25 листопада 2019 16:50
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+