Десятки років страждань: жителі багатоповерхівки у Кропивницькому отримали шанс «видихнути з полегшенням» (ФОТО)

П'ятниця, 02 серпня 2019 15:45
Десятки років страждань: жителі багатоповерхівки у Кропивницькому отримали шанс «видихнути з полегшенням» (ФОТО) Фото: Depo.ua

Мешканці однієї з багатоповерхівок по вулиці Генерала Жадова вже 27 років страждають від смороду, який доноситься в квартири через проблеми з каналізацією. Сьогодні, 2 серпня, люди отримали шанс на вирішення цього болючого питання. Про це повідомляє кореспондент mandarin-news.

За словами мешканця будинку Сергія, через затоплений нечистотами підвал та колектори, навколо будинку стоїть жахливий сморід, який потрапляє в квартири через відкриті вікна та каналізацію у ванних кімнатах.

До кого ми тільки не звертались за останні роки, але у водоканалі нас посилають в ЖЕО, а представники ЖЕО  навпаки – у водоканал, - говорить Наталя, мешканка другого під'їзду.

Сьогодні, 2 серпня, за ініціативи депутата міської ради Рафаеля Санасаряна було проведено виїзну комісію за участю представників цих установ. 

Місцеві жителі отримали змогу продемонструвати робітникам установ, як їм доводиться жити останні кілька десятиліть. Раніше вони неодноразово в усній і в письмовій формі скаржилися у водоканал та в ЖЕО №4, однак це не дало ніякого результату.

Комунальники мовляють, що каналізацію чистять регулярно, тому впевнені, що в ситуації винні самі мешканці будинку, однак останні категорично з цим не згодні, адже ремонтників бачили не часто.

Жителі багатоповерхівки вдячні Рафаелю Санасаряну за те, що взяв це питання на власний контроль і вже домовився з комунальниками у найближчий час вирішити цю проблему.

Чи вдасться людям нарешті «видихнути з полегшенням» буде повідомлено після виконання комунальниками обіцяних робіт. Рафаель Санасарян разом зі своєю командою пообіцяли, що будуть особисто присутні під час виконання робіт і перевірять їхню якість.

Прочитано 1139 разів
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+