Депутати з'ясовували у кропивничан чому вони намагаються знести МАФ

П'ятниця, 13 липня 2018 11:55

Вчора, 12 липня, під час обідньої перерви сесії міської ради, ініціативна група депутатів у складі Сергія Бойка, Михайла Демченка, Сергія Капітонова, Геннадія Маламена, Максима Линченка, Олександра Цертія, Сергій Гребенчука відвідали місце будівництва МАФ «Ятрані».

Обранці поспілкувалися з мітингуючими, які вимагають припинення будівництва нового магазину. Жителі прилеглих будинків стверджують, що спорудження новобудови ведеться вночі, адже замовник боїться гніву людей. Також вони наголошуюють, пожежні розриви менше необхідних десяти метрів. А капітальна бетонна основа на зоні зелених насаджень не узгоджена з мешканцями. Їх не влаштовує,що новобудова також щей закриває оглядові майданчики на першому поверсі прилеглої п’ятиповерхівки. До того ж, відсутня інформація про будівництво.

В сесійній залі, після перерви, ініціативна група делегувала депутата Демченка до трибуни виступити. Він повідомив , що у 2011 році «Ятрань» отримав дозвіл на спорудження магазину на зупинці, а рішення щодо цього МАФу на сайті міськради небуло. Він звернувся до міського голови з запитом про те, що б надати інформацію про законність забудови даного мафу фірми Ятрань біля магазину Мелодія. Запит не підтримали, "за" проголосували лише 11 депутатів. 

Наразі, редакція Mandarin-News готує інформаційні запити до профільних управлінь міської ради міста Кропивницького для того, щоб з'ясувати, чи законно встановлюється МАФ. 

Прочитано 564 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+