Депутат міськради подарував дітям Кропивницького сучасні ігрові майданчики (ФОТО)

Середа, 25 вересня 2019 20:20

Депутат міської ради Кропивницького Рафаель Санасарян подарував дітям свого виборчого округа два сучасних ігрових майданчики. Цього разу свято відзначали маленькі жителі 1-го та 2-го корпусів будинку 21 на вулиці Героїв України, з місця події повідомляє кореспондент mandarin-news.

Втім, офіційне відкриття майданчиків, – а таких в цьому районі за час каденції Рафаеля Санасаряна він та його команда встановили вже більше десяти, – викликало значний інтерес як маленьких жителів мікрорайону, так і їх батьків. Не дивно, адже на кожного чекала цікава розважальна програма на всі смаки. І якщо на юних кропивничан чекали аніматори з купою конкурсів та розваг, то дорослі насолодилися виступом ансамблю «Горлиця» – останній виступив настільки яскраво, що змусив підспівувати та підтанцьовувати ледь не кожного присутнього на святі.

Втім, на самого депутата теж чекав сюрприз – представниці трьох будинків його виборчого округу вручили від імені всіх жителів подяки за небайдужість та постійну допомогу у вирішенні нагальних проблем, а також чашку для найкращого депутата.

Я дуже радий бачити вас усіх на цьому святі, – наголосив Рафаель Санасарян. – Сьогодні ми відкриваємо два дитячих майданчика, а на черзі – ще чотири. Ви знаєте, за ці роки нашої спільної роботи я зрозумів, що разом ми здатні на неймовірніші здобутки.

Втім, на цьому сюрпризи не вичерпалися. Так, кожен учасник свята зміг узяти участь у лотереї. Щасливчики отримали в подарунок коробки цукерок та білети в музично-драматичний театр імені Марка Кропивницького. Головним же призом стала сучасна праска, без якої не може обійтися жодна родина.

Розійшлися всі дуже задоволеними, адже свято від депутата неабияк прикрасило цей вечір буднього дня.

Прочитано 2801 разів
Останнє редагування П'ятниця, 27 вересня 2019 11:13
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+