Чи вирішиться питання з перевезеннями у Кропивницькому?

Понеділок, 16 липня 2018 13:33

Сьогодні, 16 липня, на апаратній нараді, міський голова Андрій Райкович повідомив, що до нього надходять скарги від жителів вулиці Бєляєва. Громадяни скаржаться на те, що їм  не вистачає достатньої кількості маршрутних таксі для повноцінного перевезення мешканців мікрорайону. Міський голова доручив розібратися в цьому управління розвитку транспорту та зв’язку.

Також, очільник міста  був незадоволений якістю перевезення людей в громадському транспорті. Наголосивши на тому, що водії безвідповідально відносяться до своїх обов’язків.

Крім того, на сайті Єдиної системи місцевих петицій, Поліна Корніца відзначила, що міська влада не цікавиться як жителям дістатися до поліклініки №3 з вулиці Полтавської.

«Пропоную заснувати маршрут який би обслуговував мешканців району Полтавської і підвозив до поліклініки, можливо на маршруті буде достатньо однієї двох маршруток», - зазначила Поліна Григорівна.

Додамо, що це вже не перший сигнал від жителів міста. Громадяни постійно скаржаться на відсутність чіткого  графіку роботи маршрутних таксі, якість послуг перевезення та недостатню кількість транспортних засобів на маршрутах. Тому будемо сподіватись, що управління транспорту  вирішить це питання і мешканці Кропивницького будуть задоволені.

Прочитано 693 разів
Останнє редагування Понеділок, 16 липня 2018 13:34
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+