Чи припинятимуть навчання у школах Кропивницького?

Середа, 17 березня 2021 17:28

В усіх закладах освіти Кропивницького триває щоденний моніторинг захворюваності на ГРВІ та коронавірусну хворобу. Про це сьогодні, 17 березня, повідомила начальниця управління освіти міської ради Лариса Костенко, інформує mandarin-news з посиланням на пресслужбу міської ради.

Станом на 17 березня із загальної кількості учнів міста Кропивницького, а це 26 тисяч дітей, 8% відсутні на заняттях через хворобу. Переважно це ГРВІ. Інфікування COVID підтверджено лише у 5 школярів.

- Наразі немає підстав для призупинення навчального процесу в школах міста, - повідомила Лариса Костенко. - Випадки коронавірусної хвороби підтверджено також у 15 працівників закладів освіти. У кожному закладі освіти Кропивницького вжиті протиепідемічні заходи, відповідно до рекомендацій Міністерства охорони здоров’я. Ми закликаємо усіх батьків щоденно слідкувати за самопочуттям своїх дітей. Якщо ви помітили ознаки застуди, обов’язково зверніться з дитиною до вашого сімейного лікаря. Бажаємо здоров’я вам і вашим дітям!

Фото: Конкурент. 

Прочитано 278 разів
Останнє редагування Середа, 17 березня 2021 17:51
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+