Чи покарають п'яного винуватця ДПТ у Кропивницькому. ФОТО

Середа, 23 травня 2018 16:10

Нещодавно у місті Кропивницький, а  саме 20 травня, близько 23:00 години на перехресті вулиць Яновського та Глінки у Кропивницькому сталася ДТП за участі автомобілів «ВАЗ 2170 Priora» та «Opel Omega», пише Репортер.

Про це повідомляла речниця патрульної поліції Кіровоградської області Яніна Ликова порталу «Перша електронна газета» http://persha.kr.ua/theme/162338-dtp-u-kropyvnytskomu-p-yanyj-vodij-vaz-vrizavsya-v-opel/.

«Водій ВАЗу не врахував дорожню обстановку, не обрав безпечну швидкість руху, внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем Opel. Кермувальника Opel карета “швидкої” забрала у лікарню. На місце події викликали слідчо-оперативну групу» - заявила Яніна Ликова.

На перший погляд, звичайна ДТП, що не претендує на винятковість. Але, як завжди буває, в цій історії проявилися свої незрозумілі обставини.

Так, незважаючи на те, що водій Пріоризнаходився в стані алкогольного сп’яніння, під час його освідчення у крові було виявлено вміст алкоголю 1,89 проміле та не мав при собі водійського посвідчення.А водій іншого авто OpelOmega, який у цій події є потерпілим, був доставлений каретою «швидкої допомоги» до лікарні, де, до цього часу знаходиться на стаціонарному лікуванні, матеріали перевірки зібрані працівниками поліції, за вказаним фактом так і не перейшли в кримінальне провадження.
Під час бесіди водій Опеля розповів:

  •  Одразу після ДТП, коли я викликав патрульних, все пройшло, як і має бути: відбулися заміри, правоохоронці перевірили водія ВАЗу на наявність алкоголю в крові та взяли всі необхідні дані в учасників ДТП. Як виявилося, в того чоловіка навіть  водійського посвідчення не було. Через два дні слідчий викликав до дачі пояснень по факту. І вже після дачі пояснень я дізнався, що на винуватця ДТП не заведено жодного провадження, окрім адміністративних штрафів. Це, звичайно, викликало велике здивування.

Виникає бажання провести власне журналістське розслідування за фактом звернення до нас потерпілого з метою встановлення усіх обставин  зазначеної події та розставити, як кажуть, усі крапки над «і».

Прочитано 657 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+