Чому поява McDonald’s у Кропивницькому обернеться катастрофою

Середа, 31 березня 2021 14:25

Вже у  2022 роцi у Кропивницькому може з’явитись  МакДональдз. У керівництві мережі це питання вже розглядають. Про це повідомляє mandarin-newsз посиланням на "НВ. Бізнес".

Тим часом джерела, що мають відношення до ринку фастфуду, кажуть, що МакДональдз побудують на місці Центрального скверу, що обурило екоактивістів ГО «Озеленення Кропивнциький».

 

«Усі дерева в ньому (ред. Центральному сквері) вирубають, бо ж потрібно буде місце і для парковки, і для тераси, і для МакДрайву (замовлення з вікна автомобіля) і т.п. Сквер - єдину зелену в центрі міста - просто буде знищено», – наголосила активістка Надія Паливода.

 

ГО «Озеленення Кропивницький» вже ми звернулася  до керівництва мережі МакДональдз Україна з проханням не допустити вирубки Центрального скверу заради будівництва МакДональдза. Активісти пропонують розглянути для цього інші ділянки в центрі міста.

 

«Закликаємо керівництво McDonald’s Україна розглянути інші ділянки в центрі міста для будівництва закладу. Зокрема, одразу за будівлею центрального поштамту і ЗАГСу (перехрестя вул.Гоголя і вул. В.Чорновола) є велика обгороджена ділянка, яка пустує 15 чи 20 років. Власник, який її нещодавно купив, досі нічого там не робить і не проявляє зацікавлення нею.

 

 

Не менш приваблива ділянка розташована на центральній площі Богдана Хмельницького (одразу за пам’ятником), перехрестя вул.Декабристів (Л.Куценка) і просп.Винниченка. Ця велика ділянка в самому центрі стоїть обгороджена і порожня вже десятки років, і власник не робить на ній нічого. Можливо, він погодиться її продати», – пропонують у листі до керівництва  МакДональдз Україна активісти.

За словами активістів, поява McDonald’s в центральному сквері міста може обернулася екологічною катастрофою.

В разі неможливості вирішити це питання на місцевому рівні ми будемо звертатися до керівництва мережі McDonald’s у Сполучених Штатах.

Окрім Кропивнциького у 2022 році  МакДональдз планують  відкрити у Марiуполi, а також компанiя вiдкрита до пропозицiй щодо мiсця розташування перших закладiв у Чернiвцях та Ужгородi.

 

Прочитано 433 разів
Останнє редагування Середа, 31 березня 2021 16:04
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+