Чому на Кіровоградщині абітурієнтів вилучають з аудиторії проведення ЗНО?

Вівторок, 29 травня 2018 10:19

24 травня 2018 року у Кіровоградській області організовано та проведено зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури.

Відповідно до встановлених вимог, майбутніх випускників прийняли 31 пункт тестування, 13 з яких працювали в м.Кропивницькому, 5 - м.Олександріїї, по 2 у м. Новоукраїнка, Знам’янка, Світловодськ, Новомиргород, Благовіщенськ, смт Голованівську та 1 у м.Долинська.

У роботі було задіяно 525 аудиторій, в яких проходили тестування 7574 випускники, що склало 97% від загальної кількості зареєстрованих (всього зареєстрованих 7806 учнів).

Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури загалом пройшло злагоджено та у відповідності з вимогами. Також було забезпечено вчасне, централізоване, безкоштовне підвезення випускників до пунктів тестування.

У ході проведення ЗНО було зафіксовано 12 випадків наявності у абітурієнтів мобільних телефонів та 1 пристрою з навушниками. Абітурієнти були вилучені з аудиторій та втратили можливість здачі даного предмету.

29 травня 2018 року відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з іспанської, німецької, французської мов. Працюватиме 1 пункт тестування у м.Кропивницькому.

Прочитано 844 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+