Чоловік з Кіровоградщини замовив убивство колишньої дружини (ФОТО)

П'ятниця, 14 лютого 2020 15:10

Співробітники Служби безпеки України викрили та попередили замовне вбивство співробітниці Національної академії Служби. Про це з посиланням на пресслужбу СБУ повідомляє mandarin-news.

Оперативниками спецслужби встановили, що мешканець одного з міст Кіровоградщини здійснює пошук кілера для вбивства колишньої дружини, співробітниці Академії Служби. З жінкою у замовника тривають судові суперечки щодо визначення місця проживання спільної дитини та виплати аліментів.

Правоохоронці здійснили у Києві імітацію зникнення та обстановки вбивства жертви, після чого повідомили замовника про його виконання. Життя дружини він оцінив в одну тисячу доларів США.

Для реалізації злочинного задуму організатор вбивства ретельно готувався та здійснював заходи конспірації. Для спілкування з виконавцем він використовував спеціально придбані засоби зв’язку, кошти перераховував через банківські платіжні системи.

Співробітники СБ України затримали колишнього чоловіка одразу після перерахування «кілеру» останньої суми коштів за виконану роботу в одному із райцентрів Кіровоградщини. У межах розпочатого кримінального провадження вирішується питання щодо оголошення повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 11 ч. 2 ст. 115 (вбивство на замовлення) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.

Викриття і затримання організатора вбивства проводилося управлінням СБУ в Кіровоградській області спільно з Головним управлінням внутрішньої безпеки СБ України та Нацполіцією під процесуальним керівництвом прокуратури Кіровоградської області. 

Прочитано 995 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+