Через погоду на Кіровоградщині в аварійному порядку змушені ремонтувати дороги

Четвер, 16 січня 2020 13:30
Через погоду на Кіровоградщині в аварійному порядку змушені ремонтувати дороги Фото: https://ua.dorig.net.ua/

На більшості доріг, що знаходяться на балансі служби автомобільних доріг у Кіровоградській області, покриття зношене і вкрите вибоїнами, тож аби призупинити руйнування, проводиться аварійна ліквідація ямковості. Про це mandarin-news повідомили в пресслужбі САД.

За інформацією служби, в умовах постійної сирості та перепаду температури повітря від мінусових до плюсових показників, дорожнє покриття максимально вразливе до уражень.

Підрозділи САД у межах Кіровоградщини на дорогах державного значення почали активно працювати холодним асфальтобетоном. Так, протягом 14 січня ліквідували 700 квадратних метрів вибоїн, з яких 200 м2 – на територіальних дорогах.

Роботи проводили в основному на дорогах М-05 Київ-Одеса, М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя (через м. Кременчук) – Маріуполь та ін.

Загально площа ураження ямковістю складає близько 13,5 тисяч квадратних метрів.

Нагадаємо, відповідно до політики Укравтодору та Уряду України, дорожники поступово відходять від дрібних ремонтів і реанімують дорожню мережу шляхом поточних середніх, капітальних ремонтів та реконструкції, – наголосили в пресслужбі САД.

Прочитано 470 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+