Битва за урожай: на Кіровоградщині чоловік розстріляв свого односельця

Понеділок, 23 вересня 2019 14:40
Битва за урожай: на Кіровоградщині чоловік розстріляв свого односельця Фото: nnovosti.info

Конфлікт мвіж двома чоловіками в Гайворонському районі закінчився смертю одного з них. Про це mandarin-news повідомили джерела в правоохоронних органах.

Інформацію про смерть 34-річного чоловіка надійшла до поліцейських від чергового лікаря Гайворонської ЦРЛ. Слідчо-оперативна група з’ясувала всі обставини події.

Як виявилося, 69-річний житель Бандурового на своїй земельній ділянці побачив чоловіка. саме той. На думку господаря, вкрала його урожай картоплі. Чоловіки з’ясовували стосунки словесно, аж поки «гість» не взяв до рук щось важке та не попрямував до господаря. Той, наляканий агресивними діями опонента, підбіг до власного авто, витяг з нього мисливську рушницю та вистрілив у бік нападника. влучивши в черевну порожнину. Від отриманих поранень чоловік помер у лікарні.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). На даний час вирішується питання про затримання «стрільця». Тривають слідчі дії.

Прочитано 827 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+