Близько півтораста молодих дерев висадили у Кропивницькому

Понеділок, 23 квітня 2018 11:53

Впродовж першого етапу озеленення молодь, школярі, екоактивісти, депутати та громадськість висадили чималу кількість молодих саджанців. Саме з цієї теми сьогодні, 23 квітня, розпочав щотижневу апаратну нараду міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

За словами очільника міста, тепер головне завдання — систематично доглядати за молодими деревами, адже в місті є чимало прикладів, коли від таких масових висадок зелених насаджень лишалися одиниці, бо їх нищили вандали.

- У суботу ми всі разом плідно попрацювали на набережній, висадивши близько півтораста молодих дерев, – зазначив Андрій Райкович. - Минулого року там була висаджена символічна Алея Миру, за цими липами наші комунальники систематично доглядали, і деревця гарно прижилися. Тепер до 40 додалися ще 140 молодих дерев і кущів, які теж необхідно доглядати і регулярно поливати. Я наголошую на обліку і догляді кожного саджанця!

Андрій Райкович поставив завдання екологам та фахівцям управління ЖКГ міської ради грамотно налагодити увесь процес озеленення: від інвентаризації всіх зелених насаджень і висадки нових до систематичного догляду за ними.

Прочитано 351 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+