Бізнесмен з Кіровоградщини візьме участь у реаліті "Холостячка"

Вівторок, 21 вересня 2021 12:48

Андрій Задворний, який родом зі Світловодська Кіровоградської області, бере участь у 2 сезоні найромантичнішого реаліті країни "Холостячка".  Він змагатиметься за серце співачки Злати Огнєвіч. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Фейсбук сторінку проєкту.

Так, 32-річний Андрій Задворний проживає в Києві. Хороші стосунки з мамою.

Підприємець, має власне виробництво дерев’яних розвивальних іграшок для дітей від року до 10. Продає їх по Україні і на ближнє зарубіжжя, у планах — вихід на Польщу, США і Канаду. За освітою юрист, але швидко розчарувався в професії, купив два верстати і перейшов у цех. Своїми руками нічого не робить: дизайн — на дизайнерах, виробництво — на головному з виробництва. Він — управлінець. Часто пробує себе в нових напрямах бізнесу: магазин одягу, пошиття сумок, інфобізнес.

Одружився в 22. У шлюбі народилася дитина. Незабаром зрозуміли, що зовсім різні, і розійшлися, коли доньці було півтора року. Зараз Андрій у хороших стосунках із колишньою дружиною та її новим нареченим. Любить дочку (Кіра, 6 років), проводить із нею багато часу.

Другі серйозні стосунки тривали два роки. Познайомився з дівчиною в тренажерному залі. Через тиждень почали разом жити. Через два роки кохана зізналася в зраді. Пробачити Андрій не зміг. Пара розлучилася, а дівчина привласнила їхній спільний бізнес.

Захоплюється парапланеризмом і малою авіацією. Баскетболом і тайський боксом. Дайвінгом. Подорожує. Закінчив музичну школу за класом акордеону.

Фото: ФБ сторінка шоу. 

 

Прочитано 2024 разів
Останнє редагування Вівторок, 21 вересня 2021 16:38
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+