«Бізнес» у Кропивницькому: двоє братів облаштували платне сміттєзвалище біля річки (ФОТО)

Четвер, 01 серпня 2019 12:10
«Бізнес» у Кропивницькому: двоє братів облаштували платне сміттєзвалище біля річки (ФОТО) Фото: Андрій Максюта

У Кропивницькому двоє місцевих жителів облаштували на території міста платне сміттєзвалище. Про це повідомляє mandarin-news із посиланням на допис Андрія Максюти у Facebook.

З словами начальника спецінспекції, незаконний «бізнес» по вулиці Глінки організували двоє братів. Вони поставили шлагбаум при в’їзді до стихійного сміттєзвалища і брали гроші з тих, хто бажав викинути там сміття. Висипати одну вантажівку мотлоху коштувало від 50 гривень.

Вулиця Глінки м. Кропивницький. Місцеві жителі перекрили шлагбаумом комунальну територію і організували ПРИВАТНЕ СМІТТЄЗВАЛИЩЕ НА КОМУНАЛЬНІЙ ЗЕМЛІ МІСТА!, - пише Андрій Максюта.

У минулому році співробітники спецінспекції Кропивницького оштрафували батька «бізнесменів», але, очевидно, штраф виявився для чоловіка несуттєвим ( максимальний штраф за порушення благоустрою міста складає всього 1360 гривень) і він передав справу двом своїм синам.

30 липня працівники спецінспекції припинили діяльність платного сміттєзвалища і склали 4 адмінпротоколи на порушників, які приїжджали на вантажівках і намагались висипати там сміття.

На изображении может находиться: на улице и природа

На изображении может находиться: небо, облако и на улице

На изображении может находиться: на улице и природаНа изображении может находиться: дерево, растение, трава, на улице и природа

На изображении может находиться: небо и на улице

Прочитано 523 разів
Останнє редагування Четвер, 01 серпня 2019 12:12
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+