Більше 2 тисяч малюків Кропивницького побачили прем’єру новорічної казки і отримали подарунки. ФОТО

Четвер, 28 грудня 2017 10:30

У районному будинку культури в обласному центрі відбулася прем'єра авторської казки "Таємнича шафа" - керівника зразкового хореографічного колективу "Аеліта" та виконавчого директора Культурно-мистецького фонду "Перспектива" від Олександри Ткаченко. Ексклюзивну виставу презентували під час серії новорічних свят, які організувало Муніципальне бюро Стрижакова. Їх відвідало близько двох тисяч малят з усього міста.

"Я розробила виставу за мотивами одного з найпопулярніших сучасних бесцелерів "Хроніки Нарнії" з різними чарами та героями, які перевтілювалися, в тому числі з Дідом Морозом та Снігуронькою. Дуже раді, що маленьким і дорослим глядачам сподобалася наша новорічна казка", - говорить Олександра Ткаченко.

Також святкова програма включала у себе ігри та конкурси для малечі біля ялинки. Усі дитячі свята відвідали Дід Мороз та Снігуронька. Дітки отримали у подарунок іграшки та солодощі у пакунках.

"Як батько двох доньок, я розумію, наскільки такі свята необхідні для кожної дитини. Напередодні новорічних і різдвяних свят ми повинні подарувати дітям віру в диво. Ці приємні спогади з дитинства залишаться з ними на довгі роки, тому що несуть добро і радість", - прокоментував громадський діяч Артем Стрижаков.

Прочитано 1230 разів
Останнє редагування Четвер, 28 грудня 2017 10:55
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+