Агенція сталого розвитку "Хмарочос" відсвяткувала річницю

Четвер, 18 жовтня 2018 09:40

Вчора, 17 жовтня, Агенцію сталого розвитку "Хмарочос" прийшли привітати з річницею представники патрульної поліції міста, учасники марафону, працівники кондитерської домашньої студії «Sweet home", активісти з Креативного ІТ-простору KOWO, викладачі ЦДПУ ім. Винниченка, студенти та інші бажаючі. Музичний подарунок підготував гурт «Dry хмара» – повідомляє mandarin-news.

Хмарочос – це не будівля в буквальному розумінні. Це ніби кожен з нас, кожні наші зусилля, наші мрії і бажання робити щось класне для міста і своєї спільноти, - говорить директор агенції та організатор вечірки Ірина Ткаченко.

Для гостей організатори святкування підготували надихаючі презентації, пакуночки з передбаченнями, завдання з конструктором LEGO, candy-бар та інші святкові розваги.

За словами Ткаченко, існують речі, що надихають і змушують робити те, що робиш:

Приходе в меседжері повідомленні від учасниці якогось заходу, яка каже, що «ваша презентація на мене так вплинула і ми хочемо вас запросити там, наприклад, в якийсь район виступити перед вчителями. Ви їх надихаєте». І ти розумієш, що коли ти вже публічний, ти багато робиш. Хай воно маленьке, але воно відбувається, ти вже відповідаєш за це. Ти маєш бути свідомий. Або ти йдеш і робиш, приймаєш виклики, або ти це не робиш і тоді людям про це нічого не говориш, - ділиться громадська активістка.

Фото: Валентина Шаповал

Прочитано 455 разів
Останнє редагування Четвер, 18 жовтня 2018 16:19
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+