Аферисти з Кіровоградщини "розвели" жителя Кривого Рогу

Вівторок, 19 червня 2018 09:47

Житель Кривого Рогу перевів $ 1000. для лікування свого приятеля-олександрійці, який нібито його про це попросив.

Про це пише "Моя Александрия".

Криворожанину говорили, що його олександрійський друг хворіє. 

Про це повідомив сам "хворий" олександрієць.
За його словами, аферисти розіграли його друга два тижні тому.

"Він живе в Кривому Розі, нормально стоїть на ногах, ми рідко спілкуємося, іноді в фейсбук. І його розвели. З мого номера подзвонили, підробили мій голос, потім скинули і передзвонили з іншого оператора і іншого номера. І почали розповідати, що я хворію. вони спілкувалися раз десять: і він їм телефонував, і вони йому. У підсумку він перевів гроші на їх банківську картку ", - розповів олександрієць.

Через два тижні нічого не підозрюючи кріворожанін його набрав, щоб дізнатися про здоров'я, але виявилося, що пацієнт не хворів.

"Він подзвонив:" Привіт - ну що, тебе вже виписали? Як думаєш борг віддавати? "Я відразу подумав, що це мене розводять. А виявилося, що це його розвели два тижні тому. Виходить, що я випросив у нього грошей, і він переслав хорошу суму - $ 1000.. В його очах я негідник. Всі інші знають, що я нічим не хворів ", - продовжив чоловік.

Олександрієць порадив приятелеві звернутися в поліцію і банк. Обидва товариша здивовані тому, як аферисти навчилися дзвонити з чужого номера. Адже телефон і сім-карта олександрійця були при ньому і нікуди не пропадали ні тоді, ні зараз.

"Я не можу зрозуміти, як вони вперше подзвонили з мого номера, як таке могло статися", - підсумував олександрійський співрозмовник.

Прочитано 766 разів
Останнє редагування Вівторок, 19 червня 2018 09:53
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+