25 років боротьби: у Кропивницькому відремонтували багатостраждальну дорогу (ФОТО)

Субота, 29 червня 2019 10:37

25 червня, жителі багатоповерхівок по вулиці Космонавта Попова, у Кропивницькому, нарешті отримали те, про що так мріяли – біля будинків в районі 35-ї школи відремонтували дорожнє покриття. Про це повідомляє кореспондент mandarin-news.

 

Цю дорогу ніколи не ремонтували з моменту її існування. Як побудували наші будинки у 80-х роках так і ця дорога нікому не потрібна була. Ми постійно ходили до міськради, просили допомоги, але нам тільки обіцяли. До того ж, це продовжувалось десятками років. Це було неможливо. Мені доводилось нести дитячу каляску в руках. Та куди там, навіть автомобілем тут було важко проїхати, говорить місцева мешканка Світлана.

 

Тоді люди звернулись до депутата Міської ради міста Кропивницького Рафаеля Санасаряна. Команда депутата одразу зреагувала на дане звернення та почала діяти.

 

Ми з відповідальністю підійшли до даної проблеми. Ви навіть не уявляєте скільки всього нам довелось зробити для того, щоб все таки вирішити цю проблему. Майже три роки тому, даний об'єкт нам таки вдалося включити до програми капітальних ремонтів внутрішньодворових доріг, але чекати виконання довелось довго. Врешті решт, завдяки підтримці та небайдужості мешканців нашого округу, ми досягли поставленої мети - ремонт проведено! На цьому не зупиняємось, продовжуємо виконувати свої обіцянки. Нам люди довірили свої інтереси, ми не маємо права їх підвезти, - говорить депутат Санасарян.

 

Прочитано 1616 разів
Останнє редагування Субота, 29 червня 2019 11:00
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+