23-річного військового з Кіровоградщини знайшли застреленим

Середа, 19 січня 2022 09:24

Спеціалізована прокуратура об’єднаних сил розслідує  загибель 23-річного військовослужбовця з Кіровоградщини на Луганщині. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Спеціалізовану прокуратуру у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил.

18.01.2022 Луганською спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил отримано інформацію про виявлення без ознак життя військовослужбовця військової служби за контрактом, 1998 року народження, уродженця села Новогригорівка Друга Кіровоградської області.

Попередньо встановили, що військовослужбовець покінчив життя самогубством шляхом пострілу у підборіддя з ввіреної йому штатної зброї за місцем несення військової служби.

Розглядають також інші версії, у тому числі - умисне вбивство, доведення до самогубства та порушення правил поводження зі зброєю.

«Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії та вживаються вичерпні заходи щодо всебічного, повного та неупередженого дослідження всіх обставин трагічної події.

Усіх, хто має інформацію щодо уточнення обставин трагедії, просимо звертатися до Луганської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил за тел. (???) ??????4», - йдеться в повідомленні пресслужби.

 

Прочитано 848 разів
Останнє редагування Середа, 19 січня 2022 10:22
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+