Збірну ветеранів-дзюдоїстів сформували у Кропивницькому

Середа, 27 грудня 2017 09:31

24 грудня відбулося перше спільне тренування ветеранської збірної м. Кропивницького з дзюдо. 

dsc 9767

За словами голови міської федерації дзюдо Артема Ільєнка, для нашого обласного центру це історична подія, адже вперше сформовано збірну дзюдоїстів, яка окремою командою буде представлена на ветеранському чемпіонаті України. 

У спортивному клубі «Барс» на татамі 10 колишніх борців, які відновили спортивну кар’єру, провели повноцінне тренування, поборолися, відпрацювали техніку окремих вправ.
Артем Ільєнко презентував ветеранській збірній чотири комплекти кімоно з поясами, а всім без винятку учасникам тренування вручив футболки з логотипом міської федерації.

«В рамках підготовки до ЧУ проведено збір ветеранів. Видано екіпірування у вигляді кімоно, подаровано футболки. Готуємося до квітневого чемпіонату України, що відбудеться у Дніпрі. Приємно, що на мій заклик відновити спортивну кар’єру відгукнулася така кількість дзюдоїстів. Вже формована команда ветеранів, яка і готуватиметься до чемпіонату», - прокоментував голова міської федерації дзюдо Артем Ільєнко.

Хто поїде на чемпіонат України – залежатиме від рівня готовності спортсменів. Остаточний склад команди визначиться напередодні чемпіонату.

Прочитано 541 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+