Всеукраїнський футбольний турнір «Кубок Мрії» пройшов у Кропивницькому.ФОТО

Середа, 02 травня 2018 10:00
1 травня, на майданчику зі штучним покриттям СК «Енерго-Спорт» відбулися фінальні матчі дитячого  Всеукраїнського  футбольного турніру «Кубок Мрії», серед юнаків 2005-06 років народження.
Зазначимо, що змагання проходили протягом двох днів. Участь у турнірі взяло 16 команд із Черкаської та Кіровоградської областей. 
Організатори на чолі з тренером ДЮФК «Альянс» Ярославом Караушем подбали про те, щоб кожен учасник поїхав додому з нагородами. А тому, після групового етапу, команди, які зайняли відповідні місця в своїх групах, змагалися за медалі в «Бронзовій», «Срібній», «Золотій» та «Діамантовій» лігах.
У дивізіоні, де брали участь переможці груп – «Діамантовій» лізі, рівних не знайшлося команді з смт Христинівка Черкаської області – «Фортуні».  У фіналі христинівці досить легко здолали конкурентів із ФК «Долинська» - 3:0. 
Додамо, що турнір пройшов за сприяння кропивницького міського осередку Радикальної партії Олега Ляшка та депутата міськради Рафаеля Санасаряна. Саме представники РПЛ і нагороджували найкращих гравців турніру. 
Ми вже традиційно є партнерами цього турніру. Протягом чотирьох років ми намагаємось сприяти розвитку дитячого футболу у Кропивницькому та за його межами. Завжди у захваті від таких турнірів, щороку юні футболісти демонструють прекрасну професійну гру, - зазначив Рафаель Санасарян.
Так, із рук помічника народного депутата України від РПЛ Дмитра Лінька Олександра Скляревського ексклюзивну футболку гравця «Динамо» Київ Дениса Гармаша отримав найкращий гравець турніру, автор 28 голів у чотирьох матчах(!)  Олександр Ющенко із «Фортуни». 
- Я сам люблю футбол і все життя намагаюся сприяти його розвитку. Дуже приємно було отримати пропозицію взяти участь у організації такого масштабного та потрібного дитячого турніру. Ми й самі надали  допомогу в проведенні змагання, а також залучили знайомих, які теж посприяли цьому заходу. Ви знаєте, неймовірно круто спостерігати за тим, як діти відчайдушно боряться за перемогу, за хвилюванням батьків, за емоціями наставників. Тут, буду відвертим, і в мене з’явилися свої улюбленці, адже залишитися байдужим у такому вирі пристрастей – нереально. На мою думку, перемогла дійсно найсильніша на сьогодні команда. Але тут результат не такий важливий. Головне – це досвід, який отримують маленькі гравці. Тож я бажаю всім юним футболістам не зупинятися на досягнутому, прагнути розвитку, бажати перемоги, невтомно тренуватися та любити цей спорт і тоді він відповість взаємність. А від себе особисто та від усієї Радикальної партії можу запевнити, що ми з радістю будемо допомагати й у наступних ось таких от турнірах зі справді щирого футболу – зазначив Олександр Скляревський.
 
Прочитано 764 разів
Останнє редагування Середа, 02 травня 2018 14:54
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+