Відомий меценат з Кропивницького підтримав ФК «Новатор» (ФОТО)

Вівторок, 24 вересня 2019 13:20

На СК «Олімпієць» у Бобринці у рамках чемпіонату області першої ліги відбувся футбольний матч, де ФК «Новатор» приймав футбольний клуб «Локомотив СВТ» з Помічної.

З перших хвилин гості почали активно пресингувати та вже в середині першого тайму повели в рахунку. На перерву команди пішли за мінімальної переваги гостей. Втім, сумувати часу не було, адже на глядачів чекали виступи юних танцюристів Кіровоградщини, а для наймолодших вболівальників – безкоштовні соки та солодощі. Дозвілля для глядачів було організоване за підтримки благодійного фонду Костянтина Волкова.

Після перерви господарі активізувались і зрівняли рахунок та навіть почали домінувати на полі. Але втома та коротка лавка запасних далися взнаки, і під завісу матча господарі знову пропустили. Як наслідок – поразка вдома з рахунком 1:2.

Я, як голова районної федерації футболу, вбачаю здорову ініціативу благодійного фонду Костянтина Волкова для розвитку футболу в районі та підтримки ФК «Новатор». А місцеві чиновники мають повчитися, як потрібно не на словах, а на ділі підтримувати спорт. Тому що, знаходячись в одному з найбагатших районів області, наше місто не має ані штучного майданчика, ані нормального поля для гри у футбол, – наголосив голова районної федерації футболу Павло Арабов.

Костянтин Волков: Бобринецький футбол буде жити (ФОТО)

Прочитано 1410 разів
Останнє редагування Вівторок, 24 вересня 2019 13:21
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+