Відкритий чемпіонат із джиу-джитсу: борці з Кропивницького виявились найсильнішими (ФОТО)

Неділя, 26 травня 2019 16:52

25 травня в обласному центрі відбувся відкритий чемпіонат із бразильського джиу-джитсу. Спортсмени з Кропивницького завоювали найбільше нагород і зайняли перше місце у командному заліку, повідомляє mandarin-news.

417 борців з десяти областей України змагались в особистому і командному заліках. На турнірі місто Кропивницький представили 150 учасників. Наші спортсмени завоювали 36 золотих, 34 срібних і 24 бронзові нагороди, посівши з таким результатом перше місце в командному заліку. Другими стали гості турніру із столиці, а третіми - джитсери із Запоріжжя.

Конкуренція в кожній з категорії була на найвищому рівні і взяти медаль було вкрай важко, - говорить тренер клубу «Борець» і один із організаторів турніру Евген Скирда.

Результатом підопічних він задоволений і додає, що такі змагання дають безцінний і необхідний досвід, якого нашим спортсменам трішки бракує, якщо порівнювати їх із закордонними джитсерами.

Отриманий досвід кропивничанам знадобиться вже у наступну п’ятницю, адже за словами Евгена, вони візьмуть участь у чемпіонаті світу, який відбудеться в Лос-Анджелесі, США.

Прочитано 594 разів
Останнє редагування Понеділок, 27 травня 2019 00:11
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+