Вершина та підвалини: як футбольні клуби з Кіровоградщини зіграли свої матчі в чемпіонаті України

Понеділок, 13 серпня 2018 12:09

Дві перемоги та одна поразка: саме так закінчили футбольний вікенд наші клуби в першості країни.

Так, дебютну перемогу в сезоні в четвертому турі Першої ліги здобув петрівський «Інгулець», здолавши вдома МФК «Миколаїв» - 2:0. Підопічні Сергія Лавриненка ще до перерви зробили гучну заявку на звитягу. На першій хвилині рахунок відкрив Владислав Клименко, якому асистував Олег Синьогуб. Ну а через 21 хвилину головний бомбардир петрівчан Олександр Акименко відкикнувся на передачу тезки – Мішуренка, й як виявилося, встановив остаточний рахунок – 2:0.
Наразі «Інгулець», з чотирма заліковими пунктами, знаходиться на десятій позиції турнірки.

“Інгулець” (Петрове) – МФК “Миколаїв” (Миколаїв) – 2:0 (2:0)

Голи: 1:0 Владислав Клименко, 1 (Олег Синьогуб), 2:0 Олександр Акименко, 22 (Олександр Мішуренко).

Ну а кропивницька «Зірка» очок ще не набирала. Цього разу підопічні Андрія Горбаня зазнали мінімальної виїзної поразки в грі з ФК «Оболонь Бровар».
В своєму четвертому поєдинку в новому сезоні кропивницька «Зірка» не заслуговувала на поразку, та, все ж, мінімально поступилася «Оболоні Бровар» і знову через власну помилку в захисті.
Та на 42-й хвилині гості вкотре самі «привезли» собі гол. Після не дуже небезпечного прострілу з флангу м’яч від ноги Хамільтона відскочив до Олега Слободяна, якого не встигли «накрити» захисники. Удар хавбека киян метрів із 14-ти вийшов влучним у лівий нижній від Марка Медвєдєва кут – 1:0 – четверта поспіль поразка, яка залишила команду з обласного центру на дні турнірної таблиці Першої ліги.

«Оболонь Бровар» (Київ) – «Зірка» (Кропивницький) – 1:0 (0:0).

Гол: 1:0, Слободян Олег (43).

От хто дійсно радує, так це «Олександрія». Команда Володимира Шарана, як і «Зірка», теж має стовідсотковий показник, щоправда в графі «перемоги». Більше того, містяни до цих пір не пропускали, що лише підтверджує амбіції олександрійців. У четвертому турі Прем’єр ліги городяни мінімально здолали «Арсенал-Київ».
Недаремно в одному зі своїх інтерв’ю головний тренер олександрійців Володимир Шаран зазначив, що поєдинок проти аутсайдера чемпіонату буде дуже непростим. Так, власне і сталося.
Доля гри вирішилася лише в другому таймі. На 58 хвилині протистояння спрацювала домашня заготовка. Після розіграшу штрафного Андрій Цуріков з близької відстані при безпосередній участі Василя Грицука та Антона Шендріка вражає ворота Сергія Сітала. Василь здійснив націлену передачу на Антона, який головою дотепно скинув м’яч на Андрія.

Тож, після чотирьох зіграних турів представники Кіровоградщини залишаються на вершині турнірної таблиці. Щоправда, в київського «Динамо», з якими олександрійці зустрічаються в наступному турі, гра в запасі.

 ФК «Олександрія» - ФК «Арсенал-Київ» – 1:0 (0:0)
Гол: Андрій Цуріков (58’).

 

 

 

Прочитано 740 разів
Останнє редагування Понеділок, 13 серпня 2018 12:22
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+