У Кропивницькому з’явилась унікальна футбольна традиція (ФОТО)

Субота, 01 червня 2019 16:31

Сьогодні, 1 червня, у Кропивницькому команда депутата міської ради Рафаеля Санасаряна провела другий міждворовий футбольний турнір серед дітей. Про це з місця подій повідомляє кореспондент mandarin-news.

Попередні міждворові змагання відбулись 11 травня. Тоді захід викликав неабиякий ажіотаж серед жителів прилеглих будинків, саме тому подібні турніри на другому виборчому окрузі стають приємною традицією.

Цього разу юні футболісти зійшлись у протистоянні на полі біля одного з будинків по вулиці Героїв України. Незважаючи на спеку, яка останніми днями стоїть у Кропивницькому, діти повністю віддавали себе грі, адже знали, що на переможців чекають цінні призи.

Команда тріумфаторів турніру отримала в подарунок м’яч і футбольну сітку на ворота, якої гравцям довгий час не вистачало. Звичайно, переможці забрали і головний приз – кубок. Обидві команди були нагороджені грамотами.

Захід пройшов у дружній та невимушеній атмосфері – настрій створювала музика, всі бажаючі могли безкоштовно поласувати морозивом.

Батьки учасників турніру дякують Рафаелю Санасаряну за те, що він мотивує їх дітей займатись спортом і вести здоровий та активний спосіб життя, а діти, тим часом, з нетерпінням чекають на наступні змагання.

Прочитано 757 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+