У Кропивницькому відбувся турнір зі стрітболу. ФОТОРЕПОРТАЖ

Понеділок, 19 лютого 2018 13:46

17 лютого, у місті відбувся турнір зі стрітболу під назвою Kropyvnytskyi Winter Basket Battle. Відбірковий етап пройшов в двох категоріях: чоловіки і категорія Ю18. Турнір зібрав 8 дорослих команд і 5 юнацьких в числі яких була і жіноча команда. Баскетбольну подію відвідали гості з Олександрії і Бобринця.


Ігри юнацької категорії пройшли за коловою системою. 3 місце зайняла команда гостей з міста Бобринець "Brotherhood1". Другий рядок зайняла місцева команда "Star Wars". Переможцями в категорії Ю18 стала команда з міста Олександрія "Aux". Слід відзначити члена цієї команди Ростислава Стадника, завдяки його успішним дальнім кидкам команда досягла найвищої позиції. Він також заслужено отримав нагороду самого корисного гравця турніру в юнацькій категорії.


Що стосується чоловічої категорії, тут 8 команд розділилися на 2 групи. Щодо зайнятих місць у своїй групі вони розташувалися в сітці плей офф. Бронзовими призерами стала команда "Досить бити скло". Срібними призерами стала місцева команда з оригінальною назвою "На барі сині". Золото здобула команда з Кропивницького "4 по 100". MVP в чоловічій категорії здобув Мизь Микита.
Крім класичної гри 3х3 були проведені і цікаві конкурси.У конкурсі триочкових кидків кращим став Андрій Вербовий, показавши дуже хороший відсоток реалізації з-за дуги. Продемонструвавши ефектні і потужні кидки згори, заслужену чергову перемогу в конкурсі слем данків здобув Петров Олександр. Також був проведений конкурс для найменших глядачів. Переможець (10-ти річний Євген Бабенко) став володарем класного баскетбольного м'яча від партнерів турніру.


Після ігор групового етапу до спортсменів "на вогник" заскочила крута танцювальна банда Let's move family. Хлопці показали неймовірний виступ та вражаючі "фінти". 
Організатори дуже вдячні спонсорам і партнерам турніру, а саме: Кропивницькій міській організації РПЛ, мережі магазинів "Sport Discounter" та іншим. 

Прочитано 1030 разів
Останнє редагування Понеділок, 19 лютого 2018 14:07
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+