У Кропивницькому поліцейські зі всієї країни змагались у Чемпіонаті з жиму лежачи. ФОТО

Понеділок, 07 травня 2018 11:16

Сергію Кондрашенку, який вже традиційно виступав на чемпіонаті поза заліком, підкорилася вага у 235 кг. Ще одним вражаючим моментом турніру стала перемога в абсолютній першості  наймолодшого учасника змагань, 17-річного вихованця фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» - Володимира Тютюшкіна.


Загалом близько 100 спортсменів із 5 областей України боролися за звання найсильніших у п’яти вагових категоріях. Також цього року у вагових категорія 50 та 60 кг серед жінок в особистому заліку змагалися і дві представниці прекрасної статі з Кіровоградщини – Марія Зеленяк та Марина Грач.


У ваговій категорії 75 кг перше місце посів динамівець Володимир Тютюшкін (172,5 кг), який виступав за команду ГУНП в області, друге – інспектор Управління патрульної поліції у Черкаській області Сергій Заіченко (140 кг), третє – інспектор роти №2 батальйону Управління патрульної поліції в Тернопільській області Назар Леськів (122,5 кг)/


За результатами змагань у категорії 82,5 кг першим став поліцейський взводу №2 роти патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» Євген Лук᾿янов (170 кг), другим  - начальник Кіровоградського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України Андрій Матвієнко (165 кг), третім – військовослужбовець Нацгвардії України Владислав Федусов (155 кг).


Призові місця у ваговій категорії 90 кг посіли відповідно: інспектор Управління патрульної поліції у Черкаській області Олександр Рожило (172,5 кг), інспектор роти поліції особливого призначення ГУНП в області Олександр Будулатій (165 кг) та оперуповноважений сектору кримінальної поліції Бобринецького відділення поліції Анатолій Ситнік (152,5 кг).


Найкращими у категорії 100 кг стали: командир роти патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» Віталій Вовк (190 кг), заступник командира батальйону Управління патрульної поліції в Кіровоградській області Денис Скобіоале (175 кг) та представник ГУНП в області Олександр Дмитрук (172,5 кг).


 У ваговій категорії понад 100 кг переможні результати продемонстрували: начальник сектору реагування патрульної поліції Гайворонського відділу поліції  Ігор Андріяш (195 кг), поліцейський взводу № 3 роти патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» Євген Куропяткін (185 кг) та помічник чергового  сектору реагування патрульної поліції Гайворонського відділу поліції Юрій Понікарчук (180 кг).


Найзапеклішою видалася боротьба спортсменів за перемогу в абсолютній першості. Третє місце здобув Віталій Вовк, другим став Євген Лук᾿янов і перша сходинка п’єдесталу підкорилася наймолодшому учаснику змагань, юному динамівцю Володимиру Тютюшкіну.


Під час церемонії нагородження переможці та призери чемпіонату отримали медалі, дипломи, кубки і «призові», а представники команд, які поступилися першістю своїм колегам – дипломи учасників змагань.


Звертаючись до присутніх, начальник поліції області, насамперед, подякував усім, хто сприяв в організації чемпіонату – головному судді Чемпіонату з жиму лежачи, «народному тренеру» – Юрію Прісячу та всьому суддівському складу, фізкультурно-спортивному товариству «Динамо» в області і особисто заступнику голови організації Олександру Гусаку, Президенту Кіровоградського осередку Федерації пауерліфтингу України RAW 100% Ігорю Германовичу, фонду «Правозахист», спортивним клубам «Алекс» та «Енерджі» та особисто Олександру Тертичному й Олександру Крячку, голові федерації бодібілдингу та фітнесу в Кіровоградській області Сергію Сусліку, представнику компанії «Біотехком» Олександру Лагодному, а також голові правління ПрАТ Кіровоградобленерго Олександру Стрюченку – за наданий спортивний зал для проведення змагань.


Окрему подяку Сергій Кондрашенко висловив раднику Міністра внутрішніх справ України Володимиру Мартиненку за підтримку та ідею проведення чемпіонату, який і цього року особисто прибув у Кропивницький, аби вболівати за представників видовищного і вражаючого виду спорту.


І, звісно ж, з особливою вдячністю та вітаннями начальник поліції області звернувся до учасників змагань.
«Як спортсмен, розумію почуття людей, які зараз тримають у своїх руках переможні кубки. І це не просто спортивне визнання: а результат наполегливої роботи над собою, прагнення до самовдосконалення, вкладені час та сили. Я вітаю вас із заслуженою перемогою та дякую за неймовірні емоції, які всі ми пережили сьогодні! Вже традиційно, не прощаємося з учасниками турніру, а говоримо – до наступних зустрічей», - зазначив Сергій Кондрашенко.

 

 

Прочитано 589 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+