Тренер Кропивницької "Зірки" незадоволений результатом останнього матчу

П'ятниця, 02 лютого 2018 14:01

Третім поєдинком кропивницької «Зірки» на НТЗ у Нікополі та «Кубку Придніпров’я 2018» було протистояння з «Вікторією»  з смт Миколаївка.

 «Жовто-червоні» пропустили першими вже на четвертій хвилині поєдинку через власну помилку в обороні. За півгодини підопічним Романа Монарьова вдалося відігратися. Один з потенційних новачків «Зірки» заробив пенальті, який сам же й реалізував – 1:1.

Потім, протягом усього поєдинку кропивничани створювали моменти, але в цьому матчі справді шкутильгала реалізація. Тож, кілька виходів сам на сам, котрі мав зокрема Сергій Петров, але жоден з них не став результативним. Варто відзначити, що в цій зустрічі в складі «зіркових» була всього одна заміна по ходу матчу. Того-таки Сергія Петрова на 75-й хвилині замінив Данііл Кондраков.

Аналізуючи звітний поєдинок Роман Монарьов відзначив, що результатом він не задоволений, хоча це й не було головним у матчі. Підопічні отримали необхідну кількість навантаження, що правда діями декого з них коуч лишився незадоволений. Але це пояснюється тим, що нині деякі виконавці награються на нових для себе позиціях. Добре, що ще є достатньо часу для роботи над помилками і їх виправленням.

Прочитано 749 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+