На Кіровоградщині розіграли «Кубок молоді» (ФОТО)

Понеділок, 01 липня 2019 11:30

В Бобринецькому районі розіграли «Кубок Молоді» 2019 року. Про це з місця подій повідомляє кореспондент mandarin-news.

Участь у молодіжному турнірі взяли 9 команд з Бобринецького району та гості з Новоукраїнки. У безкомпромісній боротьбі кубок виграв футбольний клуб «Новоукраїнка».

Хочу подякувати всім командам, які приїхали разом із вболівальниками, окрема подяка – гостям з Новоукраїнки. Також вдячні за допомогу селищній раді, голові місцевого агропідприємства, кандидату в депутати від 100-го округу, голові «Аграрної партії» Юрію Крутьку та меценату Олександру Скляревському, – наголосив під час вручення «Кубку молоді» переможцям голова районної федерації футболу Павло Арабов.

У свою чергу, відомий меценат Олександр Скляревський вручив «Приз глядацьких симпатій» – футболку гравця київського «Динамо» Володимира Шепелєва Денису Харжевському, учню Чарівнянської загальноосвітньої школи. Та на цьому громадський активіст не зупинився – переможці турніру – ФК «Новоукраїнка» отримали від нього грошові премії, а Чарівнянська школа – 5 м’ячів. До цього моменту вона не мала спортивного інвентарю.

Світлина від Александра Скляревского.

Світлина від Александра Скляревского.

Світлина від Александра Скляревского.

Настільки я пам’ятаю, за останні роки це наймасштабніший розіграш кубку з футболу в районі. Я вважаю, це добра робота та здорова ініціатива голови районної федерації футболу Павла Арабова. Але дуже прикро, що на святі молоді і спорту ми не побачили районної влади. Де районна адміністрація, районна та міська  рада? Вони не хочуть вийти до людей? Я вже не кажу про організацію чи допомогу. Хоч би направили представників поздоровити учасників і глядачів з Днем Конституції та Днем Молоді, – прокоментував турнір Олександр Скляревський.

Світлина від Александра Скляревского.

Світлина від Александра Скляревского.

Прочитано 1047 разів
Останнє редагування Понеділок, 01 липня 2019 13:11
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+