На Кіровоградщині пройшла Спартакіада серед людей з особливими потребами (ФОТО)

Четвер, 07 вересня 2017 15:52

У Світловодську, що на Кіровоградщині, пройшла відкрита міська Спартакіада серед людей з інвалідністю, до якої долучилися учасники із самого Світловодська, Олександрії, Кременчука та Горішніх Плавнів.

Про це повідомляє видання «Світловодськ».

Змагання проходили більше трьох годин, змагалися за першість у шести спортивних номінаціях.

Виконавчий директор обласного відділення Всеукраїнської організації інвалідів Ельміра Небесна, вітаючи спортсменів, зауважила, що дана Спартакіада — своєрідний місток до Всеукраїнської Спартакіади, яка відбудеться на початку вересня у Затоці, Одеської області.

А представник управління молоді та спорту, яке, власне, і взяло на себе всі організаційні турботи, а також головний суддя змагань Василь Мороз розповів учасникам і вболівальникам, у яких ділянках парку, де відбувалися змагання, і за якими правилами проходитиме той чи інший різновид змагань.

А різновидів тих було шість: городки, теніс, стрітбол, перегони на візках, дартс, а також така поки що екзотична на наших теренах гра — боча. Порядок і допомогу спортсменам на змаганнях забезпечували волонтери Центру соціальних служб для молоді.

Кожному учасникові, який виборов перше місце у своїй номінації, виділили грошове заохочення. Переможці поїдуть представляти Кіровоградщину на Всеукраїнську Спартакіаду у Затоку.

Відкрита міська Спартакіада
Прочитано 905 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+