На чемпіонат Європи поїдуть три велосипедисти з Кіровоградщини

Понеділок, 10 серпня 2020 10:22

Три велосипедисти зі Знам’янки поїдуть на чемпіонат Європи. Їх обрали під час Відкритого чемпіонату України з велоспорту серед юніорів, юніорок, андерів, андерок, чоловіків та жінок 5-8 серпня, який відбувся у місті Богуслав (Київська область). Про це mandarin-news повідомив головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Знам’янської РДА Віктор Слюсаренко.

Так, за підсумками цих змагань до юніорської збірної України (відбиралися чотири найкращі юніорки) увійшли дві велосипедистки з села Мошориного Знам’янського району Алла Марущук і Софія Шевченко. У збірну України (андери) потрапив ще один велосипедист зі Знам’янщини Олександр Шевченко. Вони візьмуть участь у чемпіонаті Європи, який відбудеться у вересні в Італії.

Успішно на змаганнях у Богуславі виступили вихованці відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ (велоклуб «Рос Агро», с. Мошорине, тренер Вадим).

Спортсмена ДВУОР імені Сергія Бубки (тренери В.Кива, В.Красов) Алла Марущук серед юніорок виграла індивідуальну гонку на час, випередивши свою найближчу переслідувачку аж на 1,5 хвилини.

Спортсмени КОСДЮСШОР «Промінь» (Біла Церква, перший тренер В. Кива) Софія і Олександр Шевченки здобули нагороди. Софія у груповій гонці серед юніорок здобула бронзову нагороду, в індивідуальній гонці посіла 5-е місце. Олександр в індивідуальній гонці на час став бронзовим призером змагань, програвши лише 5 секунд другому місцю. У груповій гонці Олександр зупинився за крок до нагород, посівши четверте місце.

Фото з сайтй "Спортивна Кіровоградщина". 

Прочитано 1396 разів
Останнє редагування Понеділок, 10 серпня 2020 10:40
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+