Легенди українського футболу зіграють з кропивницькими Героями

Середа, 27 червня 2018 10:56

29-го червня у Кропивницькому на центральному стадіоні «Зірка» відбудеться дружній матч між ФК «Кропивницький» та Національною збірною України серед ветеранів.

Футбольний поєдинок приурочений до Дня Конституції України та в підтримку українських військових у зоні АТО.

Організаторами матчу виступили Федерація футболу України, Асоціація ветеранів футболу України, 3-й окремий полк спецпризначення, ФК «Зірка» та ТОВ «Агробізнес»,

ФК «Кропивницький», сформований на базі 3-го окремого полку спеціального призначення, виступає у Відкритому чемпіонаті України Героїв АТО. У шести стартових іграх у групі Південь команда під керівництвом тренера Едуарда Особлюка має п`ять перемог при одній поразці, різниця м’ячів 14:4, та знаходиться у чільному квартеті.

Спецназівці серйозно налаштовуються на гру з легендами вітчизняного футболу, по кілька разів на тиждень проводять тренування та визначаються із складом. Цікаво, що для збірної ветеранів України звітний матч стане 99-м за два з половиною роки зо дня заснування.

Кропивницький чекає візиту найкращих футболістів України та їхнього протистояння з Героями сьогодення. Вхід на стадіон вільний, окрім безпосереднього футбольного матчу готується розважальна програма. Початок о 17:00.

До вашої уваги склади команд:

Прочитано 745 разів
Останнє редагування Середа, 27 червня 2018 11:01
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+