Кропивницькі футболісти пройшли до всеукраїнського фіналу престижного турніру

Понеділок, 11 червня 2018 16:25

Вчора, 10 червня, учні НВО №6 міста Кропивницький тріумфували на зональному етапі Всеукраїнський футбольного турніру «Шкіряний м’яч», який проходив на стадіоні АРЗ.

За путівку до вирішальної стадії змагань, підопічним ЗТУ Вадима Бондаря та Олександра Коваленка, довелося боротися  з однолітками з Черкаської та  Миколаївської областей.  Зазначимо, що представники переможці «Шкіряного м’яча» в Запорізькій області на турнір не зуміли прибути.

Спочатку, кропивничани розтрощили суперників з  НАК № 2 м. Чигирин Черкаської області – 11:0.
А от другий поєдинок, він же – вирішальний, проти ЗОШ смт Березанка Миколаївської області, пройшов у куди більш напруженій боротьбі.  
На початку гри арбітр угледів порушення з боку нашого гравця й призначив досить сумнівне пенальті в ворота Івана Демидова. Гравець з Миколаївської області свою нагоду легко реалізував.  Але, на щастя, улюбленці публіки тут же перехопили ініціативу й невдовзі територіальна перевага далася взнаки.  Двічі поспіль Єгор Пурцакін здорово використував виходи віч-на-віч з голкіпером суперників. А на початку другого тайму, з точки, Євген Ільченко збільшив перевагу нашої команди до двох м’ячів – 3:1.

Щоправда, далі суперники скоротили відставання до мінімуму, але на більше їх не вистачило. Тож, з рахунок 3:2 в матчі та, загалом, турнірі, тріумфували та учні Кропивницького НВО № 6.

 

Прочитано 601 разів
Останнє редагування Понеділок, 11 червня 2018 16:39
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+