ФК"Олександрія" не поступилася київському "Динамо"

Понеділок, 11 грудня 2017 11:47

Учора, 10 грудня, на КСК "Ніка" відбувся останній матч в році. Олександрія приймала київське Динамо і завершила гру сухою нічиєю - 0:0.
Гра пройшла під дощем.

Станом на середину першого тайму на стадіон прийшло 1513 глядачів, повідомили в клубі.

Олександрія була налаштована на перемогу. Підопічні Володимира Шарана грали добре, створили приблизно стільки ж гольових моментів, як і Динамо, але продавити суперника не вийшло. З результатом 0:0 команди отримали по одному очку.

Після 19-го туру в чемпіонаті настала перерва до середини лютого. У лютому-березні Олександрію чекає ще три гри в першому етапі. Ці три гри - останній шанс для Олександрії завоювати місце в першій шістці чемпіонату, інакше другу половину чемпіонату доведеться провести зі слабкими командами.

Згідно з офіційними правилами, в чемпіонаті бере участь 12 команд і проходить він в два етапи: на першому етапі команди грають в два кола, після чого їх поділяють на дві групи по шість команд. У першій шістці визначаються переможець чемпіонату, а також учасники Ліги чемпіонів і Ліги Європи, а в другій - два невдахи, які відправляться в першу лігу. Потрапити в першу шістку Олександрія ще може, якщо станеться диво - тобто буде безперервно вигравати, а конкуренти при цьому - програвати.

Прочитано 584 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+