Влада Кропивницького боїться контролю за витратами бюджетних коштів на реконструкцію Набережної?

П'ятниця, 26 січня 2018 11:59

Управлінці Кропивницького відмовляються створювати робочу групу з представників громадськості та допускати фахівців до реконструкції Набережної.

З такою пропозицією виступило Муніципальне бюро Стрижакова. Однак у міськраді відмовляються від створення прозорої громадської робочої групи із архітекторів, дизайнерів, істориків, урбаністів тощо. Скоріш за все, причина полягає в тому, що серед задач цієї групи  – жорсткий контроль за витратами бюджетних коштів.

Нагадаємо, після перемоги проекту з реконструкції Набережної Кропивницького, автором якого є Муніципальне бюро Стрижакова, місцева влада заворушилася і врешті передбачила у бюджеті додаткових 3 млн грн.

Тепер має бути розроблений масштабний проект для відродження повністю усієї Набережної. Саме для цього Муніципальне бюро Стрижакова запропонувало керівництву міста створити широку робочу групу з питання комплексної реконструкції Набережної. До неї мають увійти не лише депутати та чиновники, а фахівці: архітектори, дизайнери, історики, урбаністи, краєзнавці і тд., щоб у результаті городяни отримали якісний продукт.

Прочитано 471 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+