У Кропивницькому відбулась прес-конференція з головою Кіровоградської обласної організації ВО "Свобода" Андрієм Міщенком

Вівторок, 27 лютого 2018 19:17

Сьогодні, 27 лютого, у Кропивницькому відбулась прес-конференція голови Кіровоградського обласної організації ВО "Свобода" Андрія Міщенка та депутата міської ради Кропивницького, голови міської фракції ВО "Свобода" Сергія Капітонова.

Як розповів Андрій Міщенко, попередній голова обласної організації Ігор Степура склав свої повноваження у зв’язку з неможливістю поєднувати посаду заступника голови Кіровоградської обласної ради та керівника осередку політичної партії. Саме тому, за рекомендацією Олега Тягнибока, головою було обрано  Андрія Міщенка.

Депутат ще не встиг познайомитись з усіма колегами, але він впевнений, однозначно є люди, які готові працювати, у яких "горять очі". Завданням Андрія Міщенка, є потреба у навчанні тих людей, котрі прагнуть навчатися та передати їм свій досвід.

"У нас дуже багато планів, зрозуміло, коли така людина, як Андрій очолює організацію, це дуже підсилює всю нашу "свободівську родину". У нас є зараз в місті 8 депутатів міських та районних рад, є доволі непогана дієва організація, але нас очікує троє виборів поспіль: президентські, парламентські та місцеві.  Зараз ми будемо оптимізувати роботу, визначати напрямки та працювати", - зазначив Сергій Капітонов.

 

Прочитано 481 разів
Останнє редагування Середа, 28 лютого 2018 00:07
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+