У Кропивницькому сесія міськради закінчилася, не встигнувши розпочатись (ФОТО)

Вівторок, 20 серпня 2019 11:40

Двадцять чотири депутати не з’явились на чергову сесію міськради Кропивницького, таким чином зірвавши її засідання. Про це з місця подій повідомляє кореспондент mandarin-news.

Засідання у повному складі проігнорували депутати з фракцій «Рідне місто», «Наш край» та «Опозиційний блок». Переважна більшість обранців, присутніх на сесії, звинуватили у її зриві секретаря міськради Андрія Табалова.

Наприклад, Валентина Яремчук наголосила, що відсутні депутати – повністю підконтрольні секретарю міськради, тому навряд чи їх демарш викликаний власною ініціативою. У свою чергу, Ігор Волков висунув гіпотезу, що, можливо, відсутні депутати мають претензії до міського голови, через які і проігнорували засідання сесії. У свою чергу. Андрій Райкович заперечив таку можливість.

В той же час, депутат Володимир Смірнов наголосив – відсутні депутати отримують на розвиток своїх округів найбільшу кількість бюджетних коштів, тому навряд чи мають причини ображатися на міського голову.

Той у свою чергу зазначив – завдяки демаршу обранців з трьох депутатських фракцій невирішеними залишаються кілька нагальних проблем міста, зокрема. неможливість виплати зарплатні лікарям другої та третьої ланки, дофінансування реконструкції Арки та ЦНАПу, а також багато інших. Андрій Райкович висловив сподівання, що у четвер, 22 серпня – день, на який він переніс сесію, на її засіданні буде присутній увесь депутатський корпус.

Прочитано 9747 разів
Останнє редагування Вівторок, 20 серпня 2019 12:42
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+