У Кропивницькому обрали нового очільника «Сили і Честі»

Понеділок, 15 червня 2020 11:59

У суботу, 13 червня, в обласному центрі у конференц-залі регіональної торгово-промислової палати відбулась конференція Кіровоградської обласної організації  політичної партії "Сила і Честь".

У ході порядку денного конференції обрали нового очільника обласного осередку. Ним став Олександр Скляревський – колишній правоохоронець, полковник поліції в запасі, учасник АТО, учасник бойових дій, має вищу освіту зі спеціальності «Право».  Новий очільник активно займається громадською діяльністю, зокрема він є засновником та головою ГО «Правоохоронців щит», керівник обласного осередку ГО «Українська військова організація» ( учасники АТО та ООС ), засновник та один з керівників «Союзу патріотів Кіровоградщини», засновник та голова федерації греплінгу та текболу в Кропивницькому, президент спортивного клубу «АРЕС»,  волонтер «Центру сприяння соціальної адаптації учасників АТО».

За словами новообраного голови, в цій організації будуть лише ті люди, які готові працювати на благо інших.

Якщо людина  ставить свої інтереси вище державних, то нам з нею не по дорозі, - зазначив Олександр Скляревський.

Також під час конференції обрали 6 членів правління:  

‌Приходько Олександра

‌Орлову Юлію

‌Сидорову Олену

‌Поліщука  Ігоря

‌Литвина Ігоря

‌Дашковську Тетяну

У конференції взяли участь представники центрального офісу, зокрема і Сергій Гололобов – перший заступник голови секретаріату партії "Сила і Честь".

Він висловив думку про необхідність формування резерву людей, які підтримують ідеологію організації. Партійні осередки повинні бути в містах, районних центрах та навіть у селах.

Партія має не тільки брати участь у виборах, а формувати резерв. Саме тоді механізм працюватиме.

У фіналі конференції відбулась зустріч із прихильниками організації.

Довідка. "Сила і Честь" - перша ідеологічна партія, яка поділяє принципи демократичного консерватизму. Її очолює політичний та громадський діяч Ігор Смешко. Партія не є олігархічною. Її метою є сприяння розвитку освіти, економіки, подолання корупції, втілення аграрних реформ та багато інших.

 

 

Прочитано 3493 разів
Останнє редагування Понеділок, 15 червня 2020 16:47
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+