Сек'юріті народного депутата побилися з правоохоронцями в центрі Кропивницького

Понеділок, 25 червня 2018 12:44

В суботу, 23 червня, сталася резонасна ситуація за участю народного депутата України Станіслава Березкіна.

Справа в тому, що нардеп перебуваючи за кермом автомобіля Мерседес, був зупинений працівниками патрульної поліціх за порушення правил дорожнього руху. Втім, член «Партії відродження», відмовився виконувати законні вимоги правоохоронців та вчинив злісну непокору поліцейським.
Як пізніше виявилося, водія якого було запідозрено у керуванні транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння на перехресті вулиць Дворцова та Декабристів, що Народний депутат України 8-го скликання, коли йому було запропоновано пройти освідування на факт наявності в його організмі алкоголю, категорично відмовився це зробити, а під час складання відповідних адміністративних матеріалів працівники його приватної охорони почали чинити злісну непокору працівникам поліції, що виражалось у недопущенні останніх до автомобіля та інших діях, що не давали змогу фіксувати факт адміністративного правопорушення.
В підсумку, всі чотири сек’юріті були доставлені до Кропивницького ВП ГУНП в Кіровоградській області для встановлення персональних даних.
Відносно трьох із них складено матеріали щодо притягнення їх до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 185 КУпАП, не затримувалися.
Як повідомляється, експертиза, щодо наявності алкоголю в крові пана Березкіна, так і не відбулася.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження та внесено відомості до ЄРДР за ознаками вчинення кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст.342 КК України.

Прочитано 3256 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+