Нардеп Дмитро Лінько: позиція Верховної Ради – ганьба для всієї держави

Середа, 05 грудня 2018 14:50

Українська молодь не потрібна нікому. У цьому переконаний народний депутат із фракції Радикальної партії Ляшка Дмитро Лінько, повідомляє mandarin-news.

За словами нардепа, в той час, коли з країни виїхало більше 2-х мільйонів молодих дівчат та хлопців, Верховна Рада вже втретє провалює голосування за постанову про проведення парламентських слухань з приводу молодіжної політики. Він переконаний – це ганьба для всієї держави.

Верховна Рада не може спромогтися навіть просто дати молодим людям можливість розповісти про свої проблеми, щоб їх почули в цьому залі. Навіть цього маленького кроку парламент уже втретє не може зробити!

Радикальна партія говорить про підтримку молоді реальними кроками, реальними інструментами. В першу чергу це стосується відновлення молодіжного кредитування житла. Молодь не створює нові сім’ї і не народжує дітей, коли немає стабільності – вона не має де жити і виховувати цих дітей. Молодь виїжджає з України, тому що не має можливості знайти роботу, не має можливості створити свій бізнес. Коли молода людина з ідеями, з розумом, з талантом хоче створити тут якийсь стартап, вона не може отримати і 1000 гривень кредиту. Тому вона виїжджає за кордон, де її з руками і ногами забирають найкращі вузи, найкращі підприємства, і вони на їх ідеях заробляють собі мільярди.

Найстрашніша ситуація в селі – ви там не знайдете молодої людини, тому що в неї немає ні роботи, ні землі – тобто, жодної можливості прогодувати свою родину. Коли молоді люди будуть господарями – тільки так ми захистимо українське село. В інакшому випадку через кілька поколінь, через 20-30 років ви не знайдете в селі жодної живої людини, – наголосив народний депутат під час виступу в парламенті. 

Прочитано 703 разів
Останнє редагування Середа, 05 грудня 2018 16:10
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+