Кропивницькі радикали відзвітували про свою роботу протягом року

Середа, 28 березня 2018 13:55

Вчора, відбулася звітна конференція за підсумками річної роботи голови Кропивницької міської організації РПЛ Рафаеля Санасаряна. На конференції були присутні представники партійної організації а також, представники Молодіжного крила РПЛ. 

Захід розпочався з підведення підсумків року та звіту голови міського осередку, були обговорені проблемні питання та шляхи їх вирішення. А на останок промови, Рафаель Санасарян розповів про здобутки та досягнення міської організації РПЛ за рік. 

-      Я дуже радий тому, що ми, всі разом, досягли за цей рік. Знаєте, я раніше порівнював політику з бізнесом. Мені ж говорили, що це не так. Наразі, я б уже й погодився з цим, окрім двох аспектів, які однаково важливі як у політиці, так і в бізнесі: якщо в вас немає сильної команди, то ні там, ні тут ти працювати не зможеш. Ну а другий фактор – дисципліна. І я пишаюся тим, що на сьогоднішній день у нас є сильна команда, яка може виконувати будь-які поставлені перед нею цілі. Ми з вами готові перемагати! Впевнений, що в такому складі ми можемо виграти президентські вибори в нашому місті. Так, у нас були й певні проблеми, та, як наслідок, відбулися кадрові зміни. За рік ми виключили з РПЛ близько 20 членів, але при цьому ряди поповнилися вдвічі більшою кількістю активних та небайдужих до майбутнього нашої країни громадян.

 Тож, на сьогодні, Кропивницька міська організація Радикальної Партії Олега Ляшка нараховує 180 осіб. Це ті, люди, які не просто поставили «галочки», а дійсно позиціонують себе з нашою політичною силою. От саме це мене дійсно радує, адже до нас люди йдуть, нам довірять – це головне. Тому, я дякую усім, хто мені допомагає й сподіваюся, що ми продовжимо працювати в такому ж дусі, -зазначив Рафаель Санасарян.

  • За період з березня 2017 - березня 2018 рр, команда Кропивницької Радикальної Партії поповнилась 30 членами партії. Це люди, котрі свідомо вирішили долучитись, котрі розділяють ідеологію РПЛ, і найголовніше, хочуть змінити країну. Було проведено низку акцій, свят та заходів загальноміського та окружного рівнів. Започатковано програму «Виїзна приймальня», яку буде продовжено навесні. Сформовано та зареєстровано молодіжний осередок, який уже потужно стартував на території міста. Налагоджено роботу з усіма ОСББ міста та надано допомогу гуртожитку по просп.Університетському,21. 

Під кінець заходу, Рафаель Санасарян урочисто роздав новим радикалам партійні квитки та привітав у новій потужній команді. 

Прочитано 1320 разів
Останнє редагування Середа, 28 березня 2018 14:55
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+