Кропивницьке молодіжне крило РПЛ - ковток свіжого повітря в сучасній політиці

П'ятниця, 06 жовтня 2017 13:49

Нещодавно, у Кропивницькому було створено унікальну молодіжну органцізацію на базі Радикальної Партії Олега Ляшка. Це вперше, коли у нашому місті з'явилось таке надпотужне об'єднання. Членами Молодіжного крила стали активні та перспективні юнаки і дівчата., студенти та аспіранти кропивницьких ВНЗ. Це кропивницька молода політична еліта, якій не байдужий розвиток нашої країни. Адже саме вони зараз формують соціальну та політичну синергії міста. 

Під їх початком будуть розроблятися, започатковуватися та реалізовуватися проекти, які направлені, в першу чергу, на покращення життя кропивничан, зокрема молоді.

Про організацію, якій немає рівних у місті та про майбутні її плани розповіла голова міського Молодіжного крила РПЛ Тетяна Телих. 

- Розкажіть, як Ви потрапили до Молодіжного крила?

—Все почалося з поїздки до Києва. Їдучи в столицю, ми і гадки не мали що нас чекає. Все було досить розмито і не зрозуміло, але перемогла цікавість до нового. Але коли ми побачили справжніх сильних політиків, поспілкувалися з ними та впевнилися в тому, що маємо дужу підтримку – відразу ж почали діяти. Тож, наш старт почався з 26 липня.

- Яку головну ціль та мету ви переслідуєте? Чого хочете домогтись? Та як така соціально-політична активність на вас впливає зараз?

—Ми-це ковток свіжого повітря в сучасній політиці. Ми даємо можливість молодим людям самореалізовуватися, розвиватися та стимулювати внутрішні лідерські якості. 

В першу чергу, будемо розвивати наше місто, нашу країну й робити все, що в наших силах. Звичайно, ми потребуємо підтримки з боку жителів нашого міста, адже тільки працюючи разом над спільними проблелама, тільки разом радіючи перемогам, ми досягнемо результату.

Ми впевнені у тому, що можемо і змінимо місто на краще. Наші ряди щодня поповнюються прихильниками організації. Виявляється активної молоді дуже багато, тому до нас звертаються та пропонують допомогу і участь неймовірна кількість місцян.

- Розкажіть про те, що вже вдалося зробити, адже про Молодіжне крило РПЛ говорить все місто. Як за короткий термін вам вдалося так заявити про себе?

- За свою ще досить недовгу історію ми провели вже чимало заходів соціального, культурно-спортивного, благодійного, національно-патріотичного характеру. Це і 'Парад вишиванок', і благодійна фотовиставка-аукціон 'Кіровоградщина моїми очима', і майстер-клас з бальних танців для членів УТОС та багато іншого.

- Чим для вас корисна та важлива участь у МК РПЛ? Що ви хотіли б змінити в місті та країні на краще?

—Перш за все-це досвід. Це можливість спробувати себе в політиці, довести оточуючим, що в країні цінують не тільки товсті гаманці, а і перспективну молодь. Молоді люди як ми мають багато бар'єрів – вважають, що все складно, недоступно або неможливо. Це неправда! Ми повинні діяти зараз! Не потрібно чекати, щоб вступити до університету або отримати вищу освіту. Треба озвучувати свої ідеї; всі вони можуть стати реальністю! Майбутнє міста, країни знаходиться в наших руках. Будь-яка діяльність допоможе нам зрозуміти, хто ви є. А коли ми починаємо активно діяти, це неможливо зупинити.

Прочитано 1319 разів
Останнє редагування Неділя, 08 жовтня 2017 17:57
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+