Кіровоградщина: Радикальна партія веде на вибори 5 мажоритарників (ФОТО)

Середа, 26 червня 2019 15:15
Кіровоградщина: Радикальна партія веде на вибори 5 мажоритарників (ФОТО) Фото: znaj.ua

На позачергові вибори до Верховної ради України Радикальна партія Олега Ляшка виставляє від Кіровоградщини одразу п’ятьох мажоритарників. Про це mandarin-news повідомили в прес-службі політичної сили.

Так, шанси отримати мандати народних депутатів України мають Марина Осіпова, Юрій Кожушко, Ігор Павленко, Роман Тімуш та Сергій Ратенко.

Марина Валеріївна Осіпова народилася у смт Олександрівка. Росла в сім’ї, де мама сама виховувала двох дітей, адже батьки були розлучені. Цей факт дуже вплинув на маленьку Маринку, вона ще з дитинства була борцем за справедливість. В школі, в якій навчалася, очолила учнівський парламент, а потім вже стала головою студентської ради Черкаського інституту банківської справи Національного банку України. З 2017 року вона  стає помічником-консультантом народного депутата Дмитра Лінька та продовжує відстоювати права обдурених жителів Кіровоградщини та втілювати у реальність свою мрію про міцну Україну.

Юрій Іванович Кожушко народився у селі Гончариха Черкаської області. У 60-х роках минулого сторіччя родина Кожушків переїжджає до села Надлак Новоархангельського району, де і по сьогодні проживає Юрій Іванович зі своєю родиною. З дитинства Юрій цікавився та захоплювався аграрною справою. Після армії навчався у Кіровоградському технікумі механізації сільського господарства. Крок за кроком йшов до своєї мрії – створити власне фермерське господарство. З 1995 році активно займається підприємницькою діяльністю, ним було збудовано та запроваджено в дію млин, олійню, він один із перших відкрив продовольчу крамницю та крамницю з одягом. З 2002 року він є директором асоціації фермерських господарств «Віка». Юрій Іванович активно розвиває сільськогосподарську галузь в районі, таким чином створює нові робочі місця тощо. Свою депутатську діяльність розпочав у 2010 році, був депутатом Новоархангельської районної ради, а з 2015 – Кіровоградської обласної ради.

Результат пошуку зображень за запитом "Юрій Іванович Кожушко"

Ігор Павлович Павленко народився в місті Зіньків Полтавської області, а з 2018 року проживає у Кропивницькому. Має дві вищі освіти – технічну та економічну. У 2005 році закінчив Полтавський військовий інститут зв’язку та проходив військову службу у Військово-морських Силах Збройних Сил України, має військове звання «старший лейтенант». З 2010 року працював у банківській сфері. Згодом, перейшов у приватний сектор і займається консалтингом та соціально-громадською діяльністю. У 2018 році – член оргкомітету національного профорієнтаційного проекту для дітей «Місто професій». Як помічник-консультант народного депутата України Дмитра Лінька, у складі команди Радикальної партії Олега Ляшка, активно опікується соціально-економічною сферою Кіровоградської області.

Роман Сергійович Тімуш народився у місті Гайворон і по цей день там проживає, разом з дружиною виховує сина. Середню освіту отримав у школі №5 , а вищу – в Уманському  Європейському університеті.  Ще зі шкільних років Роман проявляв себе небайдужим до людського горя, активно брав участь у суспільному житті своєї громади тощо. І вже будучи депутатом Кіровоградської обласної ради та помічником-консультантом народного депутата Дмитра Лінька, продовжує активно розвивати свій регіон. Адже завдяки його наполегливості було відремонтовано ряд соціальних об’єктів, надано матеріальної допомоги на лікування більше 100 тис грн. у Гайворонському, Благовіщенському та Голованівському районах тощо.

Сергій Леонідович Ратенко народився у селі Приютівка Олександрійського району. Батько його працював водієм, а мама була економістом місцевого аграрного підприємства. Маленький Сергійко ще з дитинства мріяв про розвиток аграрної справи, активно брав участь у шкільних та позашкільних заходах тощо.  По закінченню місцевої школи навчався у Дніпропетровському державному аграрному університеті, а потім у Кіровоградському інституті регіонального управління та права. Має дві вищі освіти. З 2001 року до сьогоднішнього дня – приватний підприємець. Свою діяльність здійснює на території Олександрії та Олександрійського району. Займається ремонтом та відновленням сільгосптехніки, будівництвом, вантажними перевезеннями. З 2015 року депутат Кіровоградської обласної ради та голова фракції Радикальної партії Олега Ляшка та на громадських засадах є помічником народного депутата Дмитра Лінька.

Прочитано 8948 разів
Останнє редагування Середа, 26 червня 2019 15:31
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+