Ексголова Кіровоградської ОДА в ТОП прогульників Верховної Ради

Четвер, 16 грудня 2021 17:41

Ексголова Кіровоградської обласної державної адміністрації та чинний народний депутат від фракції «Опозиційна платформа – за життя»Сергій Ларін потрапив до списку ТОП прогульників Верховної Ради України. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на інфографіку видання «Слово і діло».

Народних депутатів позбавляють компенсації, якщо протягом місяця або однієї сесії парламенту вони пропустили понад 30% голосувань. Теж саме передбачено і за пропуск понад 50% засідань комітету, до складу якого входить нардеп.

За даними Комітету з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи ВРУ, 32 народних депутатів позбавляли виплат за 10 місяців.

Найбільше таких «прогульників» було у фракції «Опозиційна платформа – за життя». Там виплат позбавили 18 нардепів, зокрема, Віктора Медведчука, Тараса Козака, Юрія Бойка, Вадима Рабіновича, Наталію Королевську, Вадима Столара, Сергія Льовочкіна.

У депутатській групі «За майбутнє» шестеро парламентаріїв не отримали виплати за 10 місяців: Віктор Бондар, Олександр Герега, Ярослав Дубневич, Степан Івахів, Сергій Лабазюк, Ігор Палиця.

У депутатській групі «Довіра» двох нардепів позбавили виплат за 10 місяців – Сергія Шахова і Максима Єфімова.

Так само двоє депутатів не отримали виплати з фракції «Батьківщина» – Антон Яценко та Андрій Кожем’якін.

Окрім них, четверо позафракційників також залишилися без виплат за 10 місяців – Дмитро Шенцев, Дмитро Шпенов, Андрій Деркач та Олександр Дубінський.

Фото: умовне, file.liga.net

 

 

 

 

 

Прочитано 1149 разів
Останнє редагування П'ятниця, 17 грудня 2021 09:19
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+